Καπάκι ρολό 2ης γενιάς TEK ROLL SERIES 2 για Ford Ranger WildTrack

Αναρτήθηκε από groupak_admin 10/12/2019 0 Σχόλιο(α) Καπάκια καρότσας για 4χ4 φορτηγάκια,

Το νέο FORD RANGER, πάει παντού και κάνει τα πάντα! Αν είστε από τους τυχερούς που αποκτήσατε ένα από τα top της κατηγορίας του, τότε δεν έχετε παρά να το εξοπλίσετε σωστά και με εγγύηση αγορών.

Εδώ στην Groupak γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεστε, γι’ αυτό σας το προσφέρουμε. Το νέο σας αυτοκίνητο σας βοηθάει να κινείστε πιο έξυπνα και να εργάζεστε καλύτερα. Σε αυτό σύμμαχοί σας είναι τα ποιοτικά αξεσουάρ καρότσας, παντός καιρού και εξαιρετικής απόδοσης.

Γιατί το καπάκι ρολό 2ης γενιάς TEK ROLL SERIES 2 θα βελτιώσει κι άλλο την οδηγική σας εμπειρία και την αίσθησή σας στην άσφαλτο;

  • Είναι ειδικά σχεδιασμένο για Ford Ranger WildTrack και συμβατό με τον εργοστασιακό εξοπλισμό (το πλαστικό roll-bar της Ford)
  • Τοποθετείται εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να επέμβετε στο αμάξωμα με κάποιο εργαλείο. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία μετατροπή!
  • Ειδικά περιμετρικά λάστιχα καλύπτουν τα πλαϊνά μέρη και δεν χρησιμοποιείται σε καμία περίπτωση σιλικόνη όπως στα υπόλοιπα καπάκια της αγοράς
  • Ειδικός σχεδιασμός για την εργοστασιακή τοποθέτηση επιπλέον αξεσουάρ (π.χ. κουπαστές, μπάρες φόρτωσης) χωρίς τρυπήματα στο καπάκι.

Κατασκευή -κλείδωμα- μοναδικά χαρακτηριστικά

Το καπάκι ρολό είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από premium αλουμίνιο, σε ματ μαύρη απόχρωση, που το κάνει αδιαπέραστο από γρατζουνιές.

Διαθέτει ένα παντεταρισμένο σύστημα κλειδώματος και είναι το μοναδικό καπάκι ρολό που μπορεί να δουλέψει με 2 τρόπους. Με τον ιμάντα και την ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή η οποία βρίσκεται από την πλευρά του οδηγού (στο αριστερό μέρος του ρολού).

Τα καπάκια καρότσας που θα βρείτε στην μεγάλη μας ποικιλία, είναι από τα καλύτερα της αγοράς και μπορείτε να τα βρείτε με εγγύηση χρόνων. Κάντε το νέο FORD RANGER ένα σύγχρονο φορτηγό που θα καλύπτει τις ανάγκες σας κάθε μέρα, όσο δύσκολη και να είναι η άσφαλτος.

Βασιστείτε πάνω στην ποιότητά μας! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...