Τα καλύτερα προϊόντα για να αναβαθμίσετε το αγαπημένο σας KIA SPOPTAGE 2010 + & HYUNDAI IX35

Αναρτήθηκε από digitaladmin 19/06/2020 0 Σχόλιο(α) αξεσουάρ 4χ4,

Ένα τετρακίνητο όχημα είναι ένας πραγματικός θησαυρός για τους λάτρεις των επιβλητικών και μεγάλων αυτοκινήτων που δεν σταματούν πουθενά και δεν κολλάνε σε κανένα χωματόδρομο, σε χιόνι, βροχή, πάγο και σε κάθε δύσκολο έδαφος βουνού.

Είναι λογικό λοιπόν κάθε κάτοχος προδιαγραφών jeep ή αγροτικού φορτηγού να θέλει να το «φτιάξει» σύμφωνα με τις ανάγκες του, το γούστο του και τις τάσεις της μόδας στην τετρακίνηση.

Αν βρίσκεστε λοιπόν και εσείς σε αυτήν την φάση, σας προτείνουμε ορισμένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ και προσθήκες για να ξεκινήσετε την αναβάθμιση του οχήματός σας.

 

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ FARAD BM 055 HYUNDAI IX35 2010+

Πρόκειται για μπάρες αλουμινίου που έχουν περάσει τα πιο δύσκολα τεστ αντοχής και αντέχουν 100kg στις πλάτες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μεταφορά αντικειμένων γίνεται παιχνιδάκι πλέον. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις ή εργαλεία. Κατοχυρωμένες με πιστοποιητικά ποιότητας ISO.

 

ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ SKA 227AL KIA SPORTAGE 2011+

 

Τα νέου τύπου σκαλοπάτια που εξασφαλίζουν ασφάλεια στην πρόσβαση του 4x4 σας, έχουν ενσωματωμένο ένα ειδικό λάστιχο, το οποίο καλύπτει κάθε κενό μεταξύ αμαξώματος και σκαλοπατιού, επιτυγχάνοντας την μέγιστη προστασία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα γρήγορο video από εδώ για να δείτε την προσαρμογή τους στο KIA SPORTAGE 2010.

 

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Μικρά και μεγάλα διακοσμητικά αξεσουάρ 4χ4 θα προσδώσουν μία πιο αεροδυναμική εικόνα στο όχημά σας. Μαρσιπιέ πόρτας, εμπρόσθιες γρύλιες φαναριών, κάμερες οπισθοπορείας, διακοσμητικά εξάτμισης, διακοσμητικές τάπες βενζίνης και πολλές άλλες λύσεις που θα προστατέψουν το αμάξωμα και θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα και την απόδοση του αυτοκινήτου σας.

 

Γρύλος passe partout

O φουσκωτός γρύλος για κάθε ένα αυτοκίνητo 4χ4 προσφέρει μία σανίδα σωτήριας σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη αλλαγής λάστιχου. Σηκώνει το όχημα σε δευτερόλεπτα αντέχοντας έως 4 τόνους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες ή πραγματοποιήστε τις αγορές σας για να παραλάβετε αυθημερόν σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα!

 

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...