Καπάκια Καρότσας για αγροτικά: Γιατί να επιλέξω Groupak

Αναρτήθηκε από digitaladmin 06/10/2020 0 Σχόλιο(α)

Η αγορά ενός αξιόπιστου αγροτικού φορτηγού για νέους και παλιούς επαγγελματίες είναι μία σχετικά εύκολη υπόθεση για τους γνώστες, καθώς μερικά σημεία είναι δεδομένα ως προς την επιλογή του. Η αντοχή και τα κυβικά είναι προτεραιότητα, αλλά δεν αρκούν αν δεν είναι και το εσωτερικό του αμαξώματος κατάλληλο για την καθημερινή και βαριά χρήση.

 

Εκτός από την αγορά, κάποτε έρχεται η ώρα της ανανέωσης διαφόρων αξεσουάρ ή ενίσχυσης κάποιων σημείων στην καρότσα, στην οροφή, στις ζάντες.

 

Ένα από τα πιο συχνά και δημοφιλή αξεσουάρ, τα οποία έχουν χιλιάδες αναζητήσεις στο διαδίκτυο είναι τα καπάκια καρότσας. Η Groupak ξεχωρίζει και σε αυτόν τον κλάδο!

 

Ευρωπαϊκή πρωτιά

 

Η Groupak είναι ανάμεσα στους top ομίλους της Ευρώπης που έχουν αποδείξει την ποιότητα, την βαθιά γνώση σε εξειδικευμένα θέματα και προσφέρουν γραπτή εγγύηση. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς ομίλους στην κατασκευή, εξαγωγή και εισαγωγή αξεσουάρ αυτοκινήτων 4χ4 για jeep & 4χ4 φορτηγάκια.

 

Eίναι η μοναδική εταιρεία του κλάδου που κατέχει περισσότερες από δώδεκα (12) πατέντες στα καπάκια καρότσας (Ρολό αλουμινίου, Ρολό μουσαμά από μαλακό υλικό, Αναδιπλωμένο αλουμινίου BakFlip).

 

Καθημερινή εξυπηρέτηση

 

Έχουμε οργανώσει έτσι το δίκτυό μας, ώστε κάθε πελάτης μας να μπορεί να εξυπηρετείται άμεσα. Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι τότε η παράδοση του αξεσουάρ ή του ανταλλακτικού μπορεί να γίνει και αυθημερόν, ειδάλλως βάσει είδους θα έρθει στην πόρτα σας μέσω Currier.

 

Άμεση επίλυση κάθε απορίας

 

Έχετε βρει αυτό που ψάχνετε αλλά δεν είστε για κάτι σίγουρος; Είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να παραγγείλετε online και έχετε ενδοιασμούς; Το εξειδικευμένο προσωπικό της Groupak μπορεί να σας καλύψει 100%. Απλά επικοινωνήστε καθημερινά στο 210 6034727 από τις 8:00 έως τις 16:00.

 

Top 3 καπάκια καρότσας

 

Ρολό μουσαμάς (μαλακό υλικό)

 

Το ρολό μουσαμάς αποτελεί αποκλειστική εισαγωγή για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μέσω της Groupak και ξεχωρίζει για πολλά πλεονεκτήματα. Κατάλληλο για κάθε 4x4 φορτηγάκι όπως Ford Ranger, Isuzu D-Max, Mercedes X-Class κ.α.

 

Το PVC υλικό προσφέρει πολύ υψηλή ηλιακή προστασία, ενώ με το παντεταρισμένο σύστημα κλειδώματος, μπορεί να κλειδώνει με ένα κλικ από το χειριστήριο του αυτοκινήτου ή από τα κλειδιά. Τέλος εφαρμόζει στην καρότσα, χωρίς καμία παρέμβαση ή τρύπημα.

 

BakFlip Αλουμινίου αναδιπλώμενο

 

Το πασίγνωστο BakFlip MX, μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλή τιμή και μέσω Groupak! Είναι το Νο1 σε ζήτηση στις Η.Π.Α. και έχει 5ετή εγγύηση. Για εσάς που αναζητάτε ένα καπάκι βαρέως τύπου που να μένει ανεπηρέαστο στον χρόνο, είναι ιδανική λύση. Ένα ακόμα εξαιρετικό προσόν; Αξιοποιεί την καρότσα 100% και αποσπάται από την καρότσα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

 

Ρολό αλουμινίου

 

Το νέο μας ρολό 2ης γενιάς αποκλειστικής εισαγωγής (TEK Roll Series) είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο υψηλής αντοχής, σε μαύρο ματ χρώμα, με ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις γρατζουνιές.

 

To εξαιρετικό σχέδιο (design) του καπακιού μας είναι ήδη κατοχυρωμένο/πατενταρισμένο (design patent) σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση. Νο: 006935821-0001, 04/11/2019, Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO European Union Intellectual Property Office).

 

Τώρα διαθέσιμο σε προσιτές τιμές για όλα τα 4χ4 φορτηγάκια όπως το Ford Ranger, Ford Ranger WildTrack , Fiat Fullback, Isuzu D-Max, Mercedes X-Class, Nissan Navara D23 NP300, Nissan Navara D40, Vw Amarok, Mitsubishi L200 Triton, Renault Alaskan, Toyota Hilux Vigo και Toyota Hilux Revo.

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...