Αξεσουάρ Οροφής & Πλαϊνά Σκαλοπάτια: Ομορφύνετε το 4x4 όχημά σας!

Αναρτήθηκε από digitaladmin 06/10/2020 0 Σχόλιο(α)

Στο off road όχημά σας, υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που το αναδεικνύουν, το δυναμώνουν, το εφοδιάζουν, το ασφαλίζουν και άλλα που απλά το ομορφαίνουν χωρίς να έχουν κάποια χρηστική αξία.

 

Κάθε ένα από τα αξεσουάρ έχει την ιστορία του και έναν σημαντικό λόγο που υπάρχει στο τετρακίνητο όχημά σας. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που τα ελαστικά δεν είναι τα κατάλληλα, τότε υπάρχει πρόβλημα στο χιόνι, στην άσφαλτο, στον χωματόδρομο, στην πέτρα. Αν οι επενδύσεις και τα καλύμματα δεν έχουν αντιηλιακή προστασία και δεν είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά, κινδυνεύει να διαβρωθεί η καρότσα σας.

 

Δύο από τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από το 4x4, γιατί πρωτίστως προσφέρουν ομορφιά και αισθητική είναι τα αξεσουάρ οροφής και τα πλαϊνά σκαλοπάτια.

Αξεσουάρ οροφής

Οι μπάρες οροφής Farad, με τα ειδικά πόδια είναι βαρέως τύπου και προέχονται από την Ιταλία. Το αεροδυναμικό τους σχήμα βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των θορύβων, ενώ το αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος ενισχύει την ασφάλειά τους.

 

Είναι εφοδιασμένες με πιστοποιητικά ποιότητας και κατέχουν το Ευρωπαϊκο City Crash Test Certification. Τέλος η τοποθέτησή τους είναι πανεύκολη, χωρίς να χρειάζεται κάποιο εργαλείο.

 

Πλαϊνά σκαλοπάτια

Εκτός από super sport design και αντιολισθητικά πατήματα, τα πλαϊνά σκαλοπάτια προσφέρουν και ασφάλεια στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου. Μπορούν να ρυθμιστούν βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη και να προσαρμοστούν σε όλα τα δεδομένα. Η τοποθέτησή τους δεν απαιτεί κανένα εργαλείο και το αυτοκίνητο μένει ανέπαφο από τρυπήματα.

 

Στην μεγάλη ποικιλία των αξεσουάρ αυτοκινήτων Groupak, μπορείτε να βρείτε ό,τι ψάχνετε για κάθε μοντέλο.

 

Mε παραπάνω από δέκα (10) διαφορετικά σχέδια και πέντε (5) πιστοποιητικά ποιότητας τα premium σκαλοπάτια της εταιρείας μας θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό γούστο

 

Η GROUPAK είναι μαζί σας και μετά την πώληση

 

Η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας και μετά την πώληση του προϊόντος, προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες της. Οι αλλαγές και οι επιστροφές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους όρους της Groupak που αναγράφονται στο ανάλογο πεδίο.

 

  • Άμεση Καθημερινή Παράδοση (με μεταφορική εταιρεία ή Currier αναλόγα με τις διαστάσεις του προϊόντος)
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2106034727 - 2106034728

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...