Νέο LED Roll-Bar για όλα τα 4χ4 φορτηγάκια

Αναρτήθηκε από groupak_admin 08/11/2020 0 Σχόλιο(α) Αξεσούαρ καρότσας για 4Χ4 φορτηγάκια,

Η Groupak 4x4 είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με 6 πιστοποιητικά ποιότητας για τα Roll-Bars καρότσας που σας προσφέρει (και παραπάνω απο 25 για όλα της τα προϊόντα). Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει και τη μεγαλύτερη ποικιλία από σχέδια για Roll-bars, 17, στην ελληνική αγορά.
To Roll-Bar είναι ένα από τα πρώτα και πιο βασικά αξεσουάρ που τοποθετεί κάποιος επαγγελματίας στο 4x4 pick-up φορτηγάκι του, καθώς μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον λύση για δέσιμο εμπορευμάτων/προϊόντων. Ακόμα μπορεί να προστατέψει το πίσω τζάμι του οχήματος, εφ’ όσον επιλεγεί και η προστατευτική αψίδα. Και αναμφισβήτητα προσφέρει και ασφάλεια σε όλους τους επιβαίνοντες σε περίπτωση ανατροπής.
Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στο βαρέος τύπου Roll-Βar μας που συνδυάζεται με το καλάθι φόρτωσης. Σε αυτό το άρθρο θα σας αναλύσουμε και θα σας παρουσιάσουμε, μέσα από υψηλής ανάλυσης βίντεο, άλλο ένα Roll-Bar (με κωδικό RB 430LED) από την ευρεία γκάμα μας, το οποίο αυτή τη φορά χαρακτηρίζεται από τέσσερα (4) LED οπισθοπορείας,  αντί του ενσωματωμένου καλαθιού.
Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και βίντεο επίδειξης. (Σε συνδυασμό με το πατενταρισμένο ρολό καπάκι μας)
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Premium Roll-Bar μαύρο, με κουπαστή έως πίσω, και LED
Με τέσσερα (4) LED οπισθοπορείας
Σιδερένιο, μασίφ και στραντζαριστό
Με ιδιαίτερου σχεδιασμού κουπαστή, που φτάνει έως πίσω
Premium ματ μαύρο σαγρέ φινίρισμα, με απεριόριστη αντοχή στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα
Κάνει το όχημά σας ασφαλέστερο, προσφέροντας προστασία και, ταυτόχρονα, προσθέτει στυλ, λόγω του μοντέρνου design
Πιστοποιητικό ποιότητας TUV AUSTRIA ISO 9001:2015 (No 20100183004112)
Tα ενσωματωμένα τέσσερα (4) LED οπισθοπορείας θα σας δώσουν απεριόριστη ορατότητα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...