Καλάθι

4 + 1 χρήσιμα αξεσουάρ για το νέο Mitsubishi L200!

Το Mitsubishi L200, είναι ένα από τα κορυφαία τετρακίνητα αυτοκίνητα, τη χρονιά που πέρασε! Όσοι δεν το έχετε οδηγήσει, σπεύσατε. Εγγυάται ότι σε όποιο ανώμαλο, ολισθηρό και λασπωμένο περιβάλλον κι αν βρεθεί θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω. Λόγω του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης, η σταθερότητα είναι μεγάλη και η πρόσφυση σε κάθε έδαφος είναι πραγματικά πολύ καλή. Έτσι, οι οδηγοί που συχνά βρίσκονται off-road, θα καλύψουν 100% τις ανάγκες τους.

 

Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι το μοντέλο αυτό έχει επενδύσει πολύ στην ασφάλειά σας, προσφέροντάς σας μία σειρά από έξυπνα συστήματα που επιτρέπουν στον οδηγό να χειρίζεται πολύ καλά, διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

 

Τι αξεσουάρ να του βάλετε;

 

To Roll Bar Mitsubishi l200 είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά αξεσουάρ που θα καλύψουν πολλές από τις ανάγκες σας. Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο σίδηρο και ενσωματωμένη μαύρη αψίδα. Μπορεί να προστατέψει το όχημα σε περίπτωση ανατροπής, ενώ παράλληλα θα προστατεύει το πίσω τζάμι από κινδύνους.

 

Για την καρότσα του Mitsubishi L200, ένα από τα κορυφαία αξεσουάρ που θα βρείτε, είναι το διαχωριστικό – αυξητικό καρότσας, το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα από τον καθένα. Εδώ, μπορείτε να δείτε το βίντεο τοποθέτησης, ώστε να μπορέσετε να το κάνετε στο λεπτό και μόνοι σας.

 

Αν δεν σας καλύπτει το design του, μπορείτε να το αλλάξετε, εγκαθιστώντας προφυλακτήρες μπρος και πίσω, οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα, χωρίς τρυπήματα.

 

Ακόμα και για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε και μεταφέρετε εργαλεία, μπορείτε να επιλέξετε τις εργαλειοθήκες καρότσας για να τα μεταφέρετε με ασφάλεια και πολύ άνετα.

 

Όλα θα τα βρείτε σε εμάς! Με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παραλαβή στην πόρτα σας, η αγορά ανταλλακτικών 4x4 θα γίνει παιχνιδάκι!