Καλάθι

5ετής εγγύηση καπάκι καρότσας BakFlip MX

Όπως εδώ και δεκαετίες έχετε διαπιστώσει, το ενδιαφέρον μας τόσο για τα προϊόντα που σας προσφέρουμε όσο και για τη μεταξύ μας σχέση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, δεν σταματά με την πώληση, αλλά, αντίθετα, διευρύνεται.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της BAK INDUSTRIES USA του ομίλου TRUCKHERO, παρέχει 5ετή εγγύηση για το καπάκι καρότσας BAKFLIP MX 904, όπως ακριβώς και η κατασκευάστρια εταιρεία στις Η.Π.Α.

Επομένως, σε περίπτωση ελαττωματικού υλικού ή ελαττωματικής κατασκευής, μπορείτε να απευθύνεστε αμέσως σε εμάς, προκειμένου να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει η παρούσα εγγύηση.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αξιολογήσει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα το προϊόν ώστε, ανάλογα με την περίπτωση, να προβούμε σε επισκευή του ή αντικατάσταση. Χωρίς να επωμιστείτε οποιοδήποτε κόστος για τις εργασίες μας, παρά μόνο τα μεταφορικά έξοδα (και φυσικά έχετε πάντα και την επιλογή να φέρετε το προϊόν και να το παραλάβετε οι ίδιοι).

Πάντα θα είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση.

Link για να δείτε αναλυτικά όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την εγγύηση: https://www.groupak.gr/page/form/warranty-form