Καλάθι

Αρθρο για την εταιρεία μας απο την εφημερίδα "Πατρίς"

Ευχαριστούμε για το παρακάτω άρθρο και τη φιλοξενία την ηλεκτρονική έκδοση της “Πατρίς”, που είναι η β' αρχαιότερη καθημερινή εφημερίδα στην Ελλάδα.

 

Η Groupak, με έδρα την Παλλήνη Αττικής, εμπορεύεται αξεσουάρ για pickup/4X4: καπάκια καρότσας, αξεσουάρ καρότσας, πλαϊνά σκαλοπάτια, προφυλακτήρες, αξεσουάρ οροφής, και ό,τι άλλο χρειάζεται το όχημά σας.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία από καπάκια καρότσας. Τρεις (3) διαφορετικές  προτάσεις, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ενδιαφερόμενο.  Στα αναλυτικά βίντεο της ιστοσελίδας θα δείτε: i) το καπάκι καρότσας αναδιπλώμενο (BakFlip), ii) το καπάκι καρότσας ρολό αλουμινίου και iii) το καπάκι καρότσας ρολό μουσαμά – μαλακό υλικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το best seller της εταιρείας, το συρόμενο ρολό αλουμινίου (ΤΕΚ ROLL SERIES, 2ης γενιάς), με ξεχωριστό design, κατοχυρωμένο/πατενταρισμένο (design patent) σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το pickup truck πλέον δεν είναι μόνο εργαλείο δουλειάς, αλλά και κομμάτι της καθημερινότητας, και γι’ αυτό πρέπει να συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Με εμπειρία δεκαετιών, δύο γενιές, οι άνθρωποι της Groupak είναι πάντα στη διάθεσή σας για να επιλέξετε το αξεσουάρ που ταιριάζει στο δικό σας όχημα.

 

(http://www.patrisnews.com/groupak-to-paron-ke-to-mellon-tou-pickup-truck-vriskete-edo/?fbclid=IwAR3Emrb-v5hDgrHndpkazun6dIIdb5FaJsd6MYKYzXgg19ISmaA5bXR0AO0)