Καλάθι

Γιατί να επιλέξετε Groupak για το αγροτικό σας όχημα;

H Groupak είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των ανταλλακτικών και αξεσουάρ 4×4, με διεθνείς συνεργασίες που στόχο έχουν να έχετε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στα χέρια σας, αναβαθμίζοντας όλο και περισσότερο το αγροτικό σας.

Είναι ένας όμιλος ο οποίος κατασκευάζει, εισάγει και εξάγει αξεσουάρ 4χ4 για jeep & 4χ4 φορτηγάκια. Τα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στο μοντέλο και την μάρκα του αυτοκινήτου, προβλέποντας κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται στον επαγγελματία που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση το αγροτικό.

 

Γιατί η Groupak θα γίνει η καλύτερή σας επιλογή;

  • Άμεση παράδοση προϊόντων

Μέσα από το εξελιγμένο e-shop ή το τηλεφωνικό κέντρο, μπορείτε να παραγγείλετε μέσα σε λίγα λεπτά τα αξεσουάρ που σας ενδιαφέρουν, τα οποία θα σας παραδοθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην πόρτα σας όπου κι αν μένετε στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες της Groupak θα σας ενημερώσουν για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Υπάρχει και η δυνατότητα να τα παραλάβετε αυθημερόν από το κατάστημα. Επίσης αν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 10-11 το πρωί, το πιθανότερο είναι ότι την ίδια ημέρα θα σας έρθει το πακέτο σας.

  • Πιστοποιημένα αξεσουάρ στα μέτρα σας

Έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις στο καπάκι καρότσας; Θέλετε έναν γρύλο που να ανασηκώνει το αμάξι σε δευτερόλεπτα; Προφυλακτήρες για πολύ συγκεκριμένα μοντέλα 4×4; Μπορείτε να πάρετε συμβουλές και να αποφασίσετε ποιο είναι το αξεσουάρ που σας ταιριάζει ύστερα από μία συνομιλία με τους υπεύθυνους της επιχείρησης που γνωρίζουν κάθε ένα προϊόν. Ένα τηλέφωνο αρκεί για να εξυπηρετηθείτε άμεσα!

  • Προσιτές τιμές

Οι τιμές της Groupak δεν έχουν αλλάξει στον χρόνο. Παραμένουν σταθερές όπως το πελατολόγιό της που έχει αποδείξει ότι την εμπιστεύεται. Μπορείτε να αγοράσετε σε σταθερές και ανταγωνιστικές τιμές αξεσουάρ για το αγροτικό σας ή το φορτηγάκι σας όποιο κι αν είναι το μοντέλο σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα Ford Ranger, Ford Ranger WildTrack , Fiat Fullback, Isuzu D-Max, Mercedes X-Class, Nissan Navara D23 NP300, Nissan Navara D40, Vw Amarok, Mitsubishi L200 Triton, Renault Alaskan, Toyota Hilux Vigo και Toyota Hilux Revo.

 

Γνωρίστε τον κόσμο της Groupak και αναβαθμίστε το 4x4 σας, με τις καλύτερες προδιαγραφές!