Καλάθι

Γρίλια Μάσκας Ford Ranger 2020+ (Raptor Style)

Το 2012 είδαμε το Ford Ranger T6 με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και με δυναμική σχεδίαση. Το 2017 έγινε απο τη Ford face-lift, κυκλοφορώντας το Ford Ranger T7, και δίνοντας μια ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση και μια πιο έντονη αμερικάνικη νότα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, καθώς είμαστε ήδη στο 2020, η Ford κυκλοφόρησε το Ford Ranger T8, και την κορυφαία έκδοσή της στα Pick-up φορτηγάκια το Ford Ranger Raptor.
Η εταιρεία μας, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από το 2012 μέχρι και σήμερα, δηλ. από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Ford Ranger T6 μέχρι και τώρα που κυκλοφορεί το Ford Ranger Raptor, είναι παρούσα και πρωτοπόρος, διαθέτοντας για κάθε μοντέλο κορυφαία αξεσουάρ, όπως τα γνήσια made in USA καπάκια BakFlip, τα οποία έχει στον βασικό της εξοπλισμό η Ford Αμερικής, roll-bars, συστήματα μηχανισμού πόρτας, σκαλοπάτια, γρίλια μάσκας κ.α.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γρίλια μάσκας, την οποία πρώτοι εισάγαμε για το Ford Ranger T6 και αργότερα για το Ford Ranger T7, και φυσικά υπάρχει ήδη διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις μας και για το ολοκαίνουριο Ford Ranger Τ8 2020. H γρίλια μας για το Ford Ranger T8 2020, με μαύρα γράμματα FORD, με Led ή χωρίς, και με εύκολη κουμπωτή εγκατάσταση, Raptor style, θα μεταμορφώσει πραγματικά το όχημά σας.
Για το διαπιστώσετε και μόνοι σας ακολουθήστε το link:

 

https://www.groupak.gr/marka-aytokinitoy/ford/ranger-t6-2012-and-t7-2017-and-t8-2020/grylia-maskas-ford-ranger-t6-2012-t7-2017