Καλάθι

Η ιστορία του SKA 224AL-225AL

Απο τα πρώτα 4χ4 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ένα απο τα βασικά αξεσουάρ 4χ4 αυτών ηταν τα πλαϊνά σκαλοπάτια τα roll-bars & επενδύσεις καρότσας.

Εμείς στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για τα πλαϊνά σκαλοπάτια.

Εδώ και αρκετά χρόνια κατασκευάζουμε τα γνωστά σκαλοπάτια αλουμινίου (SKA 204AL & SKA205AL) τα οποιά εμπιστεύτηκαν έμποροι & αντιπροσωπείες απο όλη την ελλάδα.

Ψάχνοντας όμως πάντα την καινοτομία & την τελειότητα (όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό) λανσάραμε στην αγορά τα επαναστατικά σκαλοπάτια αλουμνίου βαρέως τύπου SKA 224AL (για 3θυρα jeep,μιάμιση & μονοκάμπινα αγροτικά φορτηγάκια) & SKA 225AL (για 4θυρες εκδόσεις)

Απο την αρχή η ζήτηση τεράστια σε τέτοιο βαθμό που να το διαθέτουμε πλέον &για μονοκάμπινα φορτηγάκια (έπειτα απο απαίτηση των πελατών μας) , πλέον θα τα δείτε σε πολλά Jeep ,φορτηγάκια στους ελληνικόυς δρόμους, σε αντιπροσωπείες σε αυτοκίνητα για test drive και σε εκθέσεις αυτοκινήτων.

Απο το 2016 πλέον τα εξάγουμε και στην Ευρώπη και ήμαστε αισιόδοξοι ότι θα τύχουν της ίδια θερμής ανταπόκρισης.

Το ερώτημα ειναι γιατι τα συγκεκριμένα σκαλοπάτια είναι στην κορυφή των πωλήσεων (σε σύγκριση με αλλα σκαλοπάτια ανταγωνιστών ή της δικής μας εταιρείας) ???

Η απάντηση είναι απλη:

1) Είναι το μοναδικό σκαλοπάτι που δεν αφήνει κενό στο αυτοκίνητο όταν τοποθετηθεί

2) Είναι βαρέως τύπου

3) Είναι αντιολησθητικό σε όλη την επιφάνεια

4) Απαράμιλλο design  Αυτό πραγματικά τα κάνει μοναδικά ( μιας και τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα διαθέτουν και τα επίσης ποιοτικά σκαλοπάτιας μας SKA 226AL,SKA 227AL,SKA 230AL&SKA 231AL)

 

Ακολουθεί βίντεο επίδειξης