Καλάθι

Ηλεκτρικό ρολό καρότσας E-ROLL SMART SERIES ®

Η Groupak είναι η μοναδική εταιρεία στη χώρα μας, και από τις λίγες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τόσο μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για οχήματα 4Χ4, και ιδιαίτερα στα καπάκια καρότσας, για τα οποία μάλιστα έχουν χορηγηθεί πάνω από 14 πατέντες.

 

Πράγματι, ο κατάλογός μας περιέχει καπάκια για κάθε επαγγελματία: Το ρολό μουσαμά (δηλ. μαλακό υλικό), που συνιστά μία προσιτή και ταυτόχρονα αξιόπιστη επιλογή, το αναδιπλώμενο καπάκι αλουμινίου Bakflip, που έχει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς αξιοποιείται όλος ο χώρος της καρότσας, και βέβαια το best-seller μας TEK ROLL SERIES  ρολό καπάκι αλουμινίου, που έχει κυριαρχήσει και ξεχωρίζει τόσο για το design του όσο και για την ποιότητά του (6 πατέντες).

 

Η εταιρεία μας,  για μία ακόμα φορά, δρομολογεί τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εμπλουτίσαμε την γκάμα των προϊόντων μας με ένα αξεσουάρ που έλειπε από την ελληνική αγορά: το νέο Smart (έξυπνο) ηλεκτρικό ρολό αλουμινίου, E-ROLL SMART SERIES ® (κατοχυρωμένο στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με το οποίο μπαίνουμε σε μία νέα εποχή.

 

Το νέο μας ρολό, με αντικλεπτικό σχεδιασμό και πρωτοποριακή τεχνολογία, κατέχει το διεθνές πιστοποιητικό 16949, καθώς είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. 

 

Χαρακτηριστικά E-ROLL SMART SERIES ® :   https://www.groupak.gr/smart-rolo-aloyminioy-ilektriko-smart-7000e-roll-ford-ranger-wildtrack-t6-2012-t7-2017-t8-2020-and-raptor-2020
 

 • Smart Technology (Έξυπνη τεχνολογία): Χρησιμοποιώντας  το Smartphone σας, σκανάρετε και κατεβάζετε την εφαρμογή, ώστε να έχετε τον έλεγχο από το κινητό σας. Οι εντολές που μπορείτε να δώσετε είναι:  Άνοιγμα, κλείσιμο, σταμάτημα σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε, άνοιγμα και κλείσιμο των led φώτων που βρίσκονται εσωτερικά του ρολού.
 • Με δύο (2) τηλεχειριστήρια. Οι εντολές που μπορείτε να δώσετε είναι:  Άνοιγμα, κλείσιμο, σταμάτημα σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε, άνοιγμα και κλείσιμο των led φώτων που βρίσκονται εσωτερικά του ρολού. Γρήγορο άνοιγμα σε λιγότερο από επτά (7 ) δευτερόλεπτα.
 • Πρωτοπoριακή τεχνολογία: Αλλαγή σε χειροκίνητη λειτουργία σε λιγότερο από ένα (1) λεπτό, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Anti-Pinch System: To E-ROLL SMART SERIES ® σταματά αυτόματα όταν βρίσκει εμπόδιο, προστατεύοντας εσάς από τραυματισμό και το φορτίο σας από φθορές.
 • Anti-Theft Protection: Αντικλεπτικό σύστημα με ράβδους αλουμινίου που αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους, καθιστώντας αδύνατη την είσοδο αιχμηρών αντικειμένων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των εμπορευμάτων.
 • Εσωτερικός φωτισμός LED τριών (3) ακτίνων: δεξιά, αριστερά, μέση της καρότσας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται  η ορατότητα όταν το φως είναι περιορισμένο. Αυτόματο κλείσιμο μετά από λίγα λεπτά για εξοικονόμηση μπαταρίας.
 • Δυνατό και αξιόπιστο μοτέρ: Δυνατότητα λειτουργίας πάνω από πέντε (5)  χρόνια και εξήντα χιλιάδες (60.000) χρήσεις λειτουργίας.
 • Σε ματ μαύρο χρώμα, με υψηλής ποιότητας επίστρωση ανάγλυφης πούδρας,  που είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, και δεν ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου.
 • Ειδικά σχεδιασμένες αυλακωτές ράγες από αλουμίνιο, για την προσθήκη επιπλέον αξεσουάρ (κουπαστές, μπάρες,  βάσεις ποδηλάτων, εξοπλισμού σκι, σχάρες, μπαγκαζιέρες κλπ). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους  είναι ότι τα αξεσουάρ τοποθετούνται πάνω σε αυτές  χωρίς τρύπημα της καρότσας και του ρολού.
 • Με τέσσερα (4) κανάλια υδρορροών, δύο (2 ) εμπρός και δύο (2) πίσω, για προστασία από το νερό.
 • Οι δύο (2) πλαϊνές ράγες αλουμινίου έχουν χώρο ώστε να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε εργοστασιακός ή μη εξοπλισμός π.χ. roll-bar, κουπαστές για ασφαλές δέσιμο εμπορευμάτων κ.λ.π.
 • Γρήγορη τοποθέτηση του ρολού χωρίς διάτρηση της καρότσας, με βάση τα πρότυπα κάθε κατασκευαστή.
 • Ρεύμα κατευθείαν από την μπαταρία του αυτοκινήτου.
 • Απόλυτη απορρόφηση θορύβου και κραδασμών, με ειδικό αδιάβροχο λάστιχο PVC στις ράγες.
 • Δυνατότητα/Ευχέρεια τοποθέτησης σε επενδύσεις καρότσας, με ή χωρίς χείλος (over-rail, under-rail liner), χωρίς τροποποίηση της επένδυσής της.
 • Το κάθε τμήμα του Smart E-Roll ρολού είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας  αυτοκινητοβιομηχανίας και κατέχει το διεθνές πιστοποιητικό (πρότυπο) 16949. (No ENC21030126217).

 

Ακολουθεί αναλυτικό βίντεο επίδειξης και τοποθέτησης.