Καλάθι

Καπάκι ρολό 2ης γενιάς TEK ROLL SERIES 2 για Ford Ranger Limited με εργοστασιακό roll-bar

Πως μπορεί ένα καπάκι καρότσας να αλλάξει την εμφάνιση του 4×4; Η τετρακίνηση είναι απαιτητικό «σπορ» γι’ αυτό κάθε φορά που επιλέγετε και ένα καινούργιο αξεσουάρ για το όχημά σας θα πρέπει να σκέφτεστε τόσο τη χρήση του όσο και τη διάρκεια ζωής του.

Ένα από τα πιο περιζήτητα -δικαίως- είναι τα καπάκια καρότσας, τα οποία προστατεύουν το περιεχόμενο της καρότσας και βελτιώνουν κατά πολύ την αισθητική και την εικόνα του αυτοκινήτου.

Επιλέξαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε και προτείνουμε, το καπάκι καρότσας για Ford Ranger Limited, που μέχρι στιγμής έχει πολλές πωλήσεις και είναι από τα πιο ποιοτικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Γιατί είναι η καλύτερη σας επιλογή;

Το καπάκι είναι συμβατό και με το εργοστασιακό roll-bar της Ford. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο design.

Η τοποθέτησή του, δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει. Η συναρμολόγηση εξαρτημάτων είναι επίσης πολύ εύκολη, όπως το roll-bar το οποίο τοποθετείται πάνω στις ειδικά σχεδιασμένες ράγες του ρολού. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια επιπλέον εξοπλισμός (αξεσουάρ) after market!

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Διαφέρει ως προς τα άλλα καπάκια της αγοράς, αφού ειδικά περιμετρικά λάστιχα καλύπτουν τα πλαϊνά μέρη και έτσι δεν χρησιμοποιείται σε καμία περίπτωση σιλικόνη. Η εξ ολοκλήρου κατασκευή από premium αλουμίνιο σε ματ μαύρο, το κάνει πολύ ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Είναι το μοναδικό που μπορεί να δουλέψει με 2 τρόπους. Με τον ιμάντα και την ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή η οποία βρίσκεται από την πλευρά του οδηγού (στο αριστερό μέρος του ρολού).

Τέλος, οι ειδικά σχεδιασμένες ράγες είναι ιδανικές για την απορρόφηση των κραδασμών!

Για το καπάκι 2ης γενιάς TEK ROLL SERIES 2 για Ford Ranger Limited με εργοστασιακό roll-bar, σε πολύ χαμηλή τιμή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να το παραγγείλετε online και να σας το στείλουμε άμεσα, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε.