Καλάθι

Νέο ABS Roll-Bar, συνδυασμένο με την σειρά ρολών της εταιρείας μας για Toyota Hilux 2021+

Νέο ABS Roll-Bar, συνδυασμένο με την σειρά ρολών της εταιρείας μας για Toyota Hilux 2021+

 

Η Groupak είναι η μοναδική εταιρεία στη χώρα μας, και από τις λίγες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τόσο μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για οχήματα 4Χ4. Ιδίως στα καπάκια καρότσας, για τα οποία μάλιστα έχουν χορηγηθεί πάνω από 14 πατέντες, η γκάμα μας είναι πλούσια.

 

Όμως δεν είναι μόνο τα καπάκια καρότσας. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει και στα roll-bars καρότσας. Ο κατάλογός μας περιέχει περισσότερα από 30 σχέδια, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, τις ανάγκες και το γούστο κάθε επαγγελματία.

 

Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε, και θα σας παρουσιάσουμε και μέσα από τα βίντεό μας, το νέο ABS roll-bar (Κωδικός RB 440ABS), που συνδυάζεται ιδανικά με τη σειρά ρολών της εταιρείας (ΤΕΚ ROLL SERIES ® & E-ROLL SMART SERIES ®) και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το νέο Toyota Hilux 2021+

 

To Roll-Bar (Κωδικός RB 440ABS ) έρχεται με 1 πιστοποιητικό ποιότητας (TUV AUSTRIA ISO 9001:2015 No 20100183004112),σε ματ μαύρο χρώμα και με εντυπωσιακή σχεδίαση (TRD Style)

 

Είτε επιλέξετε το manual ρολό καρότσας (ΤΕΚ ROLL SERIES ®), είτε το έξυπνο ηλεκτρικό ρολό καρότσας (E-ROLL SMART SERIES ®), με το οποίο μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, ο συνδυασμός με το ABS Roll-Bar εργοστασιακής σχεδίασης (TRD Style), είναι σίγουρο ότι θα κάνει το δικό σας Toyota Hilux καταπληκτικό, και όπου βρίσκεται θα κλέβει την παράσταση.