Καλάθι

Nέο ηλεκτρικό smart ρολό καρότσας για το Νέο Ford Ranger

Με εξαιρετική ικανότητα μεταφοράς φορτίου, κορυφαία στην κατηγορία ικανότητα ρυμούλκησης, εντυπωσιακή ευελιξία εκτός δρόμου και, επιπλέον, μεγάλη ποικιλία κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης και στυλ αμαξώματος – είναι σαφές και προφανές γιατί το νέο Ford Ranger παραμένει το όχημα Pick-Up με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

Με εντυπωσιακή νέα εμφάνιση, αυξημένες δυνατότητες και πληθώρα συναρπαστικών νέων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και τεχνολογιών. Το νέο μοντέλο είναι το πιο ικανό και εντυπωσιακό Ranger που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα.

Το νέο Ranger κέρδισε το βραβείο International Pick-up 2024 — η τρίτη φορά που το Ranger κερδίζει αυτόν το διάσημο τίτλο. Επιλέξτε έναν νικητή για την επιχείρησή σας.

Nέο ηλεκτρικό smart ρολό καρότσας για το Νέο Ford Ranger. Εντυπωσιακός συνδυασμός – Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Και βέβαια, για να επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα, το όχημα αυτό συνδυάζεται άψογα με το νέο ηλεκτρικό (smart 2) ρολό καρότσας της Groupak 4×4. Με εντυπωσιακή σχεδίαση,  3 design patents και ευρωπαϊκή πιστοποίηση από την Ε.Ε (EU Homologation) το ρολό αυτό δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Με 3, ή ακόμη και 4, τρόπους λειτουργίας,  διπλό αντικλεπτικό σχεδιασμό και πλακέτα τρίτης γενιάς με αυτόματο calibration, ταράζουμε ξανά τα νερά.

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν και δείτε μέσα από τα δεκάδες βίντεο της εταιρείας μας το E-ROLL 2 SMART SERIES® τοποθετημένο πάνω σε δεκάδες νέα Ford Ranger. Δείτε αποκλειστικά το ρολό της εταιρείας μας, συνδυασμένο και με επιπλέον αρίστης πάντα ποιότητας αξεσουάρ μας 4×4,συνδυασμένο μετο νέο Ford Ranger, κάνοντάς το πραγματικά ένα θηρίο που βρυχάται.