Καλάθι

Νέο Καπάκι Ρολό μουσαμάς απο μαλακό υλικό

Νέο Καπάκι Ρολό μουσαμάς απο μαλακό υλικό

Σε παλαιότερα άρθρα μας έχουμε αναφερθεί τόσο στο νέο ρολό αλουμινίου με 6 πατέντες, το οποίο έχει κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό, όσο και στο αμερικάνικο καπάκι αλουμινίου, αναδιπλώμενο, που η FORD Αμερικής το εχει στο βασικό της εξοπλισμό.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε το καπάκι ρολό μουσαμάς από μαλακό υλικό (Κωδικός MOUS 913). Ακόμα ένα προϊόν που προστίθεται στην γκάμα μας, και μάλιστα με 5 πατέντες και 2 διεθνή πιστοποιητικά, αποτελώντας μία ακόμα ποιοτική λύση για τον επαγγελαμτία. Τονίζουμε ότι το καπάκι αυτό είναι πιο προσιτό και οικονομικότερο, καθώς λόγω του μαλακού υλικού (μουσαμά), έχει πιο χαμηλό κόστος.   
Αναλυτικότερα:
    Βαρέως τύπου βινύλιο (ύφασμα/μουσαμάς) Αμερικής με μεγάλη ανθεκτικότητα, τόσο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (έως -40C) όσο και στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistance, Ποιότητα υλικού Σειρά βινυλίου 240Ζ).
    Πατενταρισμένες πλευρικές ράγες με λάστιχο, για μέγιστη αντοχή ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
    Πατενταρισμένο κεντρικό κλείδωμα.

    Με 3 Βέργες (Ράβδους), που εγκαθίστανται στις πλαϊνές ράγες, με αποτέλεσμα: Να παραμένει τεντωμένο, ώστε να μη φθείρεται και να διατηρεί την αισθητική του, και τέλος να μην κάθεται (δηλ. να μη βουλιάζει), και να διατηρεί το σχήμα του σε ειδικές περιστάσεις, π.χ. σε περίπτωση που πέσει χιόνι/νερό ή υπάρχει ισχυρός αέρας.

    100% αξιοποίηση της καρότσας.
    Γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς διάτρηση της καρότσας, με βάση τα πρότυπα κάθε κατασκευαστή (Οι ράγες εγκαθίστανται στο χείλος της κουπαστής της καρότσας).
    Δυνατότητα/Ευχέρεια τοποθέτησης σε επενδύσεις καρότσας, με ή χωρίς χείλος (over-rail, under-rail liner), χωρίς τροποποίηση της επένδυσής της.
    Πιστοποιητικό ποιότητας ISO/TS No 16949.
    Σημαντική οικονομία στα καύσιμα.
    5 Πατέντες: Νο US 2020324633 A1, No 210822004 U, No 209870225 U, No 208665042 U, No 2019204907 U

 

Ακολουθεί αναλυτικό βίντεο επίδειξης