Καλάθι

Νέο Τoyota Hilux: Ενά βήμα παραπέρα στην εμφάνισή του. E-RollSmartSeries® συνδυασμένο με το νέο LED Formula Roll-Bar μας.

Νέο Τoyota Hilux: Ενά βήμα παραπέρα στην εμφάνισή του. ERollSmartSeries® συνδυασμένο με το νέο LED Formula Roll-Bar μας.

 

Ένα από τα αξεσουάρ μας 4×4, που έχει εντυπωσιάσει το δίκτυο συνεργατών μας και κάθε μέρα που περνά γίνεται ακόμα πιο δημοφιλές, είναι το νέο smart (έξυπνο) ηλεκτρικό ρολό καρότσας. Η εταιρεία μας για άλλη μια φορά δρομολόγησε τις εξελίξεις. Το ηλεκτρικό ρολό μας είναι πραγματικά SMART. Πρώτοι εμείς στην ελληνική αγορά διαθέσαμε ένα πραγματικά Smart ρολό καρότσας που κατεβάζοντας την εφαρμογή (application) το λειτουργείτε χρησιμοποιώντας το smart κινητό σας. Το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν το Smart ηλεκτρικό ρολό μας συνδυάζεται με το νέο LED Formula Roll-Bar δημιουργώντας ένα πακέτο με πραγματικά άψογη εφαρμογή, δίνοντας μια δυναμική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση στο δικό σας Toyota Hilux, κάνοντάς το να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

 

(Kωδικοί: SMART 7000E-ROLL+RB 450 TOYOTA HILUX REVO 2016+&HILUX 2021+)

 

Το βαρέος τύπου σιδερένιο Luxury Formula Roll-Bar με τρία (3) LED με ματ μαύρο, σαγρέ φινίρισμα συνδυασμένο με το E-Roll Smart ηλεκτρικό ρολό καρότσας (E-ROLL SMART SERIES ® ), με το διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας (Νο16949), τον αντικλεπτικό σχεδιασμό, και την πρωτοποριακή τεχνολογία, και τη δυνατότητα να αλλάζει σε χειροκίνητη λειτουργία σε λιγότερο από ένα (1) λεπτό, δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα. Τοποθετημένα στο Toyota Hilux με τέλεια εφαρμογή, είναι δεδομένο ότι το όχημα από όπου περνά θα εντυπωσιάζει.

 

Ακολουθεί το παρακάτω βίντεο επίδειξης σε υψηλή ανάλυση.