Καλάθι

Νέο Toyota Hilux GR Sport | Nέο Manual-Mechanical ρολό καρότσας TEK 2 MAX ROLL SERIES® | Η συνάντηση των 2 κορυφαίων | Groupak | Αξεσουάρ 4×4

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε αφ’ ενός για το Toyota Hilux GR Sport, το οποίο αποτελεί την κορυφαία έκδοση της Toyota,και αφ’ετέρου για ένα από τα κορυφαία αξεσουάρ 4×4 της Groupak, τo νέο στιβαρό και iconic ρολό καρότσας TEK 2 MAX ROLL SERIES®, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά.

To εμβληματικό pick-up της Toyota, το Toyota Hilux, έχει ήδη αποκτήσει την πιο σκληροπυρηνική του έκδοση, την κορυφαία, την οποία επιμελήθηκε η Gazoo Racing.

Ο ιαπωνικός κολοσσός αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται στην κληρονομιά που αποκόμισε η μάρκα από τη συμμετοχή της στο φημισμένο Ράλι Ντακάρ. To Toyota Hilux GR Sport έρχεται αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο, με ανυψωμένη κατά 20 mm ανάρτηση.

Έχοντας χτίσει το δικό του μύθο του σκληροτράχηλου και κυριολεκτικά άθραυστου, το Toyota Hilux αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο στην κατηγορία των pick-up. Η κορυφαία έκδοση GR Sport προσθέτει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά με επεμβάσεις στην εμφάνιση, την ανάρτηση και το γενικότερο set-up του πλαισίου, προσφέροντας μια πρόταση προς εκείνους που ζητούν το κάτι παραπάνω από το τετρακίνητο «αγροτικό».

Ειδικά όταν το νέο Toyota Hilux GR Sport συνδυαστεί με το αξεπέραστο ρολό καρότσας TEK 2 MAX ROLL SERIES®, τότε η τελειότητα είναι δεδομένη. Το μοναδικό ρολό καρότσας της Groupak ακολουθεί άψογα τη γραμμή του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να κάνει την εφαρμογή του στο συγκεκριμένο όχημα να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Φυσικά, αυτό είναι αναμενόμενο και αυτονόητο, αν σκεφτεί κανείς ότι το νέο ρολό καρότσας της Groupak4x4 κατέχει 10 πατέντες, και μάλιστα οι 3 είναι για τη σχεδίαση, καθώς και ευρωπαϊκή πιστοποίηση από την Ε.Ε (EU Homologation). Είναι προφανές ότι μιλάμε για το απόλυτο ρολό της αγοράς.

Η Groupak προσκαλεί (και προκαλεί) όλους, συνεργάτες, πελάτες, τους πάντες, να δουν και να απολαύσουν μέσα από τα δεκάδες βίντεο της εταιρείας τον απόλυτο συγχρονισμό των 2 κορυφαίων: του Hilux GR Sport και του νέου ρολό καρότσας TEK 2 MAX ROLL SERIES®.

https://groupak.gr/product/kapaki-karotsas-rolo-alouminiou-tek-2-max-9080-roll-toyota-hilux-gr-sport-2023/