Καλάθι

Νέο Τoyota Hilux: Kάντε το ακόμη πιο εντυπωσιακό με τη σειρά ρολών TEK Roll Series®, σε συνδυασμό με το LED Roll-Bar μας.

Νέο Τoyota Hilux: Kάντε το ακόμη πιο εντυπωσιακό με τη σειρά ρολών καρότσας TEK Roll Series®, σε συνδυασμό με το LED Roll-Bar μας.

 

Το νέο Toyota Hilux ξεχωρίζει και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η Groupak4x4, δίνοντας ιδέες και προτείνοντας συνδυασμούς, εξελίσσει την εμφάνισή του οχήματος ακόμη περισσότερο, και το κάνει ακόμα πιο φοβερό. Μία από τις προτάσεις μας για κορυφαία αξεσουάρ 4χ4 είναι το ΤΕΚ ρολό μας συνδυασμένο με το βαρέος τύπου LED Roll-Bar της εταιρείας μας.

 

Το ρολό μας ΤΕΚ ROLL SERIES ®,  με συνολικά έξι (6) πατέντες, τρεις (3) για την εκπληκτική του σχεδίαση, με αποτέλεσμα και την ασφάλειά του, αφ΄ενός, και  το LED Roll-Bar μας, με ενσωματωμένα τέσσερα (4) LED οπισθοπορείας, premium ματ μαύρο σαγρέ φινίρισμα, και απεριόριστη αντοχή στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα, αφ’ ετέρου, αναμφίβολα θα κάνουν το Toyota Hilux αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού.

 

(Kωδικοί:TEK 908 ROLL+RB 430LED)

 

Προσεγμένη σχεδίαση, πατέντες, τοποθέτηση, και πιστοποιητικά ποιότητας είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας που μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή.

 

Απολαύστε το αποτέλεσμα του συνδυασμού στο παρακάτω βίντεο