Καλάθι

Pick-up 4χ4 φορτηγάκι απο την Jeep

JeepGladiator: Ο μονομάχος της Jeep

 Το νέοPick-Up της Jeep,  με την ονομασία “Gladiator”, που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του LosAngeles στις 28 Νοεμβρίου 2018, ξεκινά την εμπορική του πορεία, από το εργοστάσιο του Οχάιο, στην αμερικανική αγορά το δεύτερο τετράμηνο του 2019 και στη διεθνή αγορά το 2020.

Διατηρεί την αισθητική της Jeep, καθώς είναι η «αγροτική» έκδοση του νέου Wrangler, και σίγουρα φέρνει το lifestyleστο επίκεντρο, στην κατηγορία των Pick-Up οχημάτων. 79 εκατοστά μακρύτερο από το νέο 4θυρο Wrangler, με συνολικό μήκος 5,54 μέτρα, από τα οποία η καρότσα είναι το 1,5 μέτρο.

Τα αλουμινένια εξαρτήματα του Μονομάχου είναι πολλά προκειμένου να μείνει το βάρος σε χαμηλά επίπεδα. Και στο μπροστινό μέρος πόρτες καπό και φτερά είναι από ελαφρύ υψηλής αντοχής αλουμίνιο. Προσφέρεται με μαλακή ή σκληρή οροφή. Η καρότσα είναι ατσάλινη και οι πόρτες αφαιρούνται.

Έχει τρομερές δυνατότητες εκτός δρόμου, ειδικά όταν μιλάμε για ρυμούλκηση και φόρτωση. Μπορεί να «βουτήξει» τα 76 εκατοστά νερό και έχει δυνατότητα φόρτωσης 726 κιλών και δυνατότητα έλξης 3,4 τόνων.

4θυρο και 5θέσιο.

Διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις: Sport, SportS, Overlandκαι Rubicon.