Καλάθι

Ποιο είναι λοιπόν το περιζήτητο E-ROLL 2 SMART SERIES® ηλεκτρικό ρολό καρότσας της Groupak?

To E-Roll 2 Smart Series® ρολό καρότσας αποτελεί τη συνέχεια του E-Roll 1 Smart Series®. Όταν η Groupak 4×4 έδειχνε το δρόμο, εισάγοντας πρώτη και διαθέτοντας στην ελληνική αγορά το 2021, όχι ένα απλά ηλεκτρικό ρολό καρότσας, αλλά ένα ρολό με εφαρμογή για το κινητό και ένα πρωτοποριακό σύστημα αλλαγής σε χειροκίνητη λειτουργία σε λιγότερο από 1 λεπτό, έγραψε ιστορία.

Ένα προϊόν πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, ένα smart, με όλη τη σημασία της λέξης, καπάκι, έγινε εμβληματικό, iconic. Εσείς το καταφέρατε με την προτίμησή σας. Στις 26-11-2021, 18-12-2021 και στις 11-01-2022, ημερομηνίες-σταθμοί, αναρτήθηκαν πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο των ρολών καρότσας σε αυτοκίνητα συνεργατών – πελατών στα social media, στο youtube και σε άρθρα της εταιρείας αντίστοιχα.

Γι’ αυτό το λόγο και η ονομασία Smart, που δόθηκε και καταχωρήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το Ε-Roll Smart ήταν μόνο η αρχή. Το Ε-Roll 2 Smart είναι ο νέος ηγέτης.

Δώδεκα (12) πατέντες, αξεπέραστη ποιότητα με πιστοποίηση/έγκριση (homologation) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, (iii) Τρεις (3) ή ακόμα καιΤέσσερεις (4) τρόπους λειτουργίας (iv) Διπλό αντικλεπτικό σχεδιασμό (Double Anti-Theft Protection), (iv) Smart technology – πλακέτα τρίτης γενιάς με αυτόματο calibration και (v) Αλλαγή σε χειροκίνητη λειτουργία σε λιγότερο από ένα (1) λεπτό, σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης..

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του E-Roll 2 Smart Series®.

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα μέσα από τις αναλυτικές μας περιγραφές, τις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και τα βίντεο επίδειξης και λειτουργίας

https://groupak.gr/product-category/smart-rolo-karotsas-ilektriko/