Καλάθι

Ρολό καρότσας TEK ROLL SERIES®: Στεγανότητα και τρόπος τοποθέτησης

Ρολό καρότσας TEK ROLL SERIES®: Στεγανότητα και τρόπος τοποθέτησης

 

Η TEK ROLL SERIES® σειρά ρολών της εταιρείας μας έχει κατακτήσει το κοινό και είναι το Νο1 προϊόν μας σε πωλήσεις. Το ξεχωριστό design του ρολού αποκαλύπτει αμέσως την προσεγμένη σχεδίασή του και την εμμονή στις λεπτομέρειες, ώστε να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να ξεχωρίζει. Δεν περνά απαρατήρητο ποτέ.

 

Με έξι (6) πατέντες συνολικά, και μάλιστα τρείς (3) για την καινοτόμα σχεδίασή του, και με νέο αντικλεπτικό σχεδιασμό, αυτό το ρολό καπάκι μας κατατάσσεται στα premium manual (χειροκίνητα) ρολά καρότσας της αγοράς. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του έχουν εντυπωσιάσει όλους τους συνεργάτες της εταιρείας μας, εμπόρους και ιδιώτες, εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ένα ζήτημα πιο εξειδικευμένο, πολύ σημαντικό, που είμαστε σίγουροι ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, αλλά σίγουρα θα ενδιαφερόταν να μάθει: τον τρόπο τοποθέτησης του ρολό μας TEK ROLL SERIES®. Ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης επηρεάζεται και η στεγανοποίηση του αυτοκίνητου, και το αν θα έχει φθορές ή όχι το όχημα. Γι’ αυτό είναι σοβαρό θέμα.

 

Το ρολό μας διαθέτει ενσωματωμένα αδιάβροχα λάστιχα στις πλαϊνές ράγες και, ευτυχώς, δε χρειάζεται για την τοποθέτησή του να χρησιμοποιηθούν συγκολλητικές ουσίες (σιλικόνη, παρμπριζόκολλα κλπ), που με το πέρασμα του χρόνου καταστρέφουν το όχημα (αφήνουν σημάδια στην καρότσα, μπαίνουν νερά κλπ).

 

Τέτοιου είδους υλικά εμείς δεν τα χρησιμοποιούμε γιατί θέλουμε το όχημά σας να είναι πάντα ασφαλές και σε άριστη κατάσταση. Συνεπώς, ακόμα κι όταν ο πελάτης δεν γνωρίζει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος τοποθέτησης του ρολού για το όχημά του, το γνωρίζουμε εμείς γι’ αυτόν, και φροντίζουμε όλα να γίνονται σωστά και όχι πρόχειρα.

 

 

https://www.groupak.gr/kapakia-karotsas/TEK%20%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CF%8C%20%CE%91%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85