Καλάθι

Σύστημα-μηχανισμός (SLING-UP) 4χ4

Σε προηγούμενα άρθρα μας είχαμε αναφερθεί αναλυτικά μέσω περιγραφών και βίντεο σε δημοφιλή αξεσουάρ 4χ4 (καπάκια καρότσας, πλαϊνά σκαλοπάτια , εργαλειοθήκες καρότσας κ.λ.π). Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ένα καινοτόμο αξεσουάρ 4χ4 που διατίθεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μέσω της Groupak 4×4 accessories.
Αναφερόμαστε στο σύστημα (μηχανισμό) (SLING-UP) επαναφοράς και μείωσης βάρους της καρότσας του αγροτικού αυτοκινήτου 4χ4.
Ας δούμε παρακάτω τι είναι αυτό το νέο αξεσουάρ 4χ4 που εμφανίζεται στην ελληνική αγορά καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του μέσω του αναλυτικού βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε.
Το SlingUp ( με κωδικό CB 777) είναι η νεώτερη καινοτομία για την υποβοήθηση της λειτουργίας της πίσω πόρτας της καρότσας.Κατά το κλείσιμο της πόρτας της καρότσας το μοναδικό σύστημα ελατηρίων καθιστά την εργασία εύκολη και βολικότερη για όλους.
Το συγκεκεριμένο προϊόν αποτελείται απο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που αντέχουν σε συνεχή χρήση και επίσης προσαρμόζεται σε κάθε 4χ4 αγροτικό αυτοκίνητο.
Η εγκατάσταση διαρκεί μερικά λεπτά (χωρίς τρύπημα)και απαιτείται μόνο ένα κλειδί. Κατά την ανύψωση της πόρτας της καρότσας, το Sling Up κάνει την ενέργεια κλεισίματος ελαφριά και εύκολη.
Το Sling Up έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το βάρος της πίσω πόρτας όταν ο χρήστης σηκώνει την πόρτα του χώρου αποσκευών για να κλείσει (δεν απορροφά το βάρος όταν είναι ανοιχτό)
Τέλος μειώνει κατά 95% το βάρος της πόρτας της καρότσας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε το παρακάτω βίντεο λειτουργίας