Καλάθι

Τι είναι οι ανεμοθραύστες και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμεύουν;

Οι ανεμοθραύστες στο αυτοκίνητο παίζουν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός ωστόσο λίγοι τον γνωρίζουν και τον αξιολογούν αναλόγως. Συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό στην συντήρηση και την φροντίδα του οχήματος, αρκεί το σετ που θα επιλέξετε να είναι ποιοτικό και κατάλληλο για το 4×4.
 
Κάθε σετ ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα μοντέλα και θα πρέπει να είστε σίγουροι πριν την αγορά του ή να έχετε ρωτήσει ειδικό. Στην αγορά υπάρχουν ανεμοθραύστες παραθύρων αυτοκινήτων φιμέ για Toyota, Ford και για κάθε τετρακίνητο αυτοκίνητο.
 
Επιλέξτε ανεμοθραύστες, γιατί….
 
  • Είναι αεροδυναμικοί και χαμηλώνουν κατά πολύ τα επίπεδα θορύβου

Η οδήγηση σε εθνικές οδούς είναι αλληλένδετη με την ανάπτυξη μεγάλης ταχύτητας, η οποία σημαίνει επιπλέον θόρυβος και ενόχληση. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε κλειστά τα παράθυρα τελικά με ανοιχτό τον κλιματισμό χειμώνα – καλοκαίρι για να αποφύγουμε τον πονοκέφαλο από τον θόρυβο στο σκάσιμο του παραθύρου! Ένα σετ από ανεμοθραύστες μπορεί να σας απαλλάξει από αυτά τα προβλήματα, καθώς λόγω του αεροδυναμικού σχεδιασμού τους, μειώνουν τις βοές και επιτρέπει την ανάπτυξη ταχύτητας, με μεγάλη οδηγική άνεση. Επιπλέον, με τους ανεμοθραύστες εξοικονομείτε και χρήματα, αφού δεν χρειάζεται να έχετε ανοιχτό συνεχώς τον κλιματισμό.

  • Μηδενική υγρασία εντός του αυτοκινήτου
Οι ανεμοθραύστες που προσφέρει η Groupak, διατηρούν το σωστό σχήμα, ώστε ακόμα και με ανοιχτό το παράθυρο στο ύψος τους, νερά από βροχή να μην εισχωρούν στο όχημά σας. Έτσι αποφεύγετε αφενός το ανθυγιεινό περιβάλλον της υγρασίας και αφετέρου την μυρωδιά μούχλας που δημιουργείται.
 
Προτείνουμε…
 
Οι ανεμοθραύστες παραθύρων (για τα 4×4 TOYOTA και τα περισσότερα μοντέλα) που θα βρείτε στην ποικιλία μας, είναι αυτοκόλλητοι, για να μην καταστρέφουν το σύστημα των παραθύρων σας και να αφαιρούνται εύκολα όταν το επιθυμείτε. 
 
Μπορείτε να επιλέξετε και ανεμοθραύστες φιμέ για περισσότερη αισθητική και φινέτσα!